Buurtwerkkamer ZuilenStraatvraag HemelvaartsdagBakkie Zuilen in De DameStraatvraag KoningsdagCulturele Zondagen NoordwaartsSport Vereent 85 JaarBakkie Zuilen: WerkspoorpleinAnnelike is op de koffie bij Dirk Roverts en praat met hem over de tuin, zijn waardering voor zijn moeder en een bijzondere band met een Tunesisch gezin.

Bierbrouwer Mark DignumTwee nieuwe biertjes uit Zuilen zijn in de maak, van bierbrouwerij de Kapitale. Fiorella neemt een kijkje op de Norbruislaan, waar Mark thuis bier brouwt.

Repetitie Theaterspektakel SloperaDe Slopera is een theaterspektakel over de sloop rond het Queeckhovenplein en de nieuwe buurt mussen en merels. Fiorella is aanwezig bij de generale repetitie en spreekt de makers en spelers.

Benefietavond Rift Valley MarathonEen vervolg op het eerdere item over een marathon in Kenia om geld in te zamelen voor het Football for Water programma voor schoon water, wc's en voorlichting over hygiene. Fiorella is bij de benefietavond. Zie ook https://helpmee.unicef.nl/riftvalley/2-5435

Paasviering in de OranjekapelKerk op Zuilen: de paasviering.

Buurtstroom Buurthuis ZuilenEr zijn nog steeds zonnepanelen te koop op het dak van het buurthuis. Annelike spreekt met EnergieU, en met twee deelnemers aan het project. Ook meedoen? Kijk op https://jouwhuisslimmer.nl/initiatief/buurstroom-zuilen/

Kandidaat gemeenteraad Babiche RondayOp nummer 13 van de lijst van Student & Starter staat Babiche Ronday. Annelike maakt kennis met haar. Een gesprek over toegankelijkheid van de stad en een rondleiding achter de huizen van de Cornelis Roobolstraat.