Zuilen breit alles aan elkaarHester is in de Dame, waar een warme deken wordt gebreid om aandacht te vragen voor eenzaamheid.

Kinderen koken voor ouderenKinderen van de Aboe Daoed school maken een gezonde maaltijd voor ouderen, samen met Stichting Move. Martin is erbij.

Hoe ervaart men ZuilenDunya vraagt mensen op straat naar hun mening over de wijk, favoriete plekken en het verschil tussen vroeger en nu.

AvondvierdaagseEr worden weer kilometers gemaakt in de wijk. Dunya loopt een eindje mee.....

Bakkie Zuilen - M.de KlerkstraatIn de M. de Klerkstraat is Annelike op de koffie bij Wil Bos, waar vele trofees zijn te vinden uit de duivensport.

Wijkmozaiek in Zuilen - 7 juniEr wordt druk gerepeteerd voor de wijkmozaiek. Is zo'n instrument eigenlijk moeilijk, en waarom is toneelspelen leuk?

Informatieavond over buurtstroomEnergie U houdt een informatieavond over buurtstroom door middel van zonnepanelen op het dak van het buurthuis. Hester steekt haar licht op over het hoe en wat. Meer informatie: http://www.energie-u.nl/buurtstroom-buurthuis-zuilen/

Buurtfitness in De DameDunya neemt een kijkje in de Dame, waar veel mensen meedoen met een fitheidstest.

Dodenherdenking ZuilenWe zijn bij de jaarlijkse herdenking op 4 mei

Plannen rondom sportvereniging ElinkwijkOp een informatie-avond over de herontwikkeling van de sportparken Daalseweide en Zuilen/Elinkwijk geven bewoners aan wat ze zouden willen en wat de zorgen zijn. Menno is erbij. Verder nieuws is te volgen op www.zuilensevecht.nl

Ratten in de wijk. II: preventieWat kunnen mensen zelf doen om ratten in de wijk tegen te gaan? Zorg dat ze geen voedsel vinden!

Vrijwilligers MoHuKa in zonnetje gezetVrijwilligers van Stichting MuHuKa (Mogelijkheden, Hulp en Kansen voor iedereen) worden in het zonnetje gezet. De Stichting ondersteunt onder andere de voedselbanken.

Sponsorloop LudgerschoolDe kinderen van de Ludgerschool zamelen geld in voor de spierziekte ALS, omdat hun juf door deze ziekte is getroffen. Fiorella doet verslag.