Kandidaat gemeenteraad Babiche RondayOp nummer 13 van de lijst van Student & Starter staat Babiche Ronday. Annelike maakt kennis met haar. Een gesprek over toegankelijkheid van de stad en een rondleiding achter de huizen van de Cornelis Roobolstraat.

Straatvraag gemeenteraadsverkiezingenHet is bijna 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. Dunya gaat de straat op om te vragen of mensen gaan stemmen, op wie, en waarom!

Heropening Bibliotheek ZuilenDe verbouwing van de bibliotheek Zuilen is klaar! Hester neemt een kijkje en vraagt naar de belangrijkste veranderingen, en wat de bezoekers ervan vinden.

Rookvrij schoolpleinGroep 8 van Wijzer aan de Vecht vindt dat ouders niet meer mogen roken op het schoolplein. Zij hebben daar op een creatieve wijze aandacht voor gevraagd. Hester is bij de onthulling van bordjes en bankjes.

Kandidaat gemeenteraad Hester AssenIn de serie kennismaken met kandidaat gemeenteraadsleden, spreekt Annelike deze keer met Hester Assen, nummer 2 op de lijst van de PvdA. Over woningen, verkeersveiligheid en waarom de Parel en de kleine Baron bijzondere plekken zijn voor haar.

Straatvraag vrieskouBrrrrrr, gevoelstemperatuur -17! Dunya vraagt mensen op straat of ze van de kou houden

Stichting Zuilen en VechtHet Antje Drijver Paviljoen is na elf jaar dicht. Fiorella praat met Monique de Goeij van Stichting Zuilen en Vecht, die jarenlang de activiteiten in het paviljoen heeft gecoördineerd.

Kandidaat gemeenteraadslid Esther KerstenEsther Kersten staat op de lijst van GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen. Annelike spreekt haar over o.a. (sociale) woningen, edelsmeden en groen in de wijk.

Carnanavalsoptocht LudgersschoolEen traditie; de Carnavalsoptocht van de Ludgerschool. Hester, zelf oud leerling van de school, stort zich in het feestgedruis.

Fototentoonstelling We Come CloserFiorella is bij fotograaf Cas Slagboom die vertelt over zijn nieuwe tentoonstelling 'We Come Closer' in het Stadhuis. Daar hangen nu onder andere de foto's van het Zuilens portret!

Kandidaat gemeenteraadslid Maaike Niemeijer-SchaapAnnelike in gesprek met Maaike Niemeijer-Schaap, de nummer 10 op de lijst van de Christen Unie. Over verkeersveiligheid, eenzaamheid en zorgen dat iedereen kan meedoen.

Rift Vally Marathon KeniaKarlijn van der meer doet mee aan Rift Valley Marathon in Kenia Om zo geld in te zamelen voor Football for Water programma voor schoon water, wc's en voorlichting over hygiene.

Zie haar actieprogramma: https://helpmee.unicef.nl/riftvalley/2-5435

Ook kun je voor het goede doel een waterfles bestellen. E-mail naar info@chikarunning.nl

Kandidaat gemeenteraad David VeenhofAnnelike maakt kennis met David Veenhof, de nummer 21 op de lijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het verenigingsleven, de kerstboomverbranding en de beschikbaarheid van betaalbare woningen komen aan de orde.