Vervanging Beschoeiing VechtoeverIn het najaar wordt onderhoud gepleegd aan de Vechtoever. Annelike krijgt uitleg over het plan.

Geschiedenis en architectuur QueeckhovenpleinFiorella loopt met Go Bruens langs het Queeckhovenplein, de Parel van Zuilen en het springerpark om meer over de architectuur te horen.

Garage DRCAli Yasser is eigenaar van de DRC garage aan de Demkaweg. Dunya spreekt hem over zijn passie voor auto's en voor ondernemen.

Weerbaarheidstraining Ouderen ElinkwijkOuderen worden nog wel eens slachtoffer van onder andere babbeltrucs. Dat is vervolgens best moeilijk om toe te geven. In deze bijeenkomsten leren mensen onder andere van elkaars verhaal.

Bakkie Zuilen DaalsewegOp de Daalseweg is Annelike te gast bij Ilse Landa. Een gesprek in de tuin over de aantrekkingskracht van scheikunde, de moestuin. En binnen staan we stil bij een kunstwerk en familiebanden.

Geschiedenis en architectuur Vorstelijk ComplexHet Vorstelijk Complex, nu theater, buurthuis en restaurant, is een samenvoeging van 2 scholen. Fiorella leert alles over de geschiedenis en de architectuur van dit Zuilense gebouw.

Straatvraag succesvol zijnFiorella vraagt op straat wat mensen onder succesvol verstaan. Geluk speelt een grote rol!

AvondvierdaagseDe jaarlijkse Vierdaagse in lekker weer! Dunya is de laatste avond mee op pad en vraagt of de kinderen (en ouders) moe zijn.

Opening binnentuin Het Hof van CartesiusVlakbij Station Zuilen ligt het duurzaam gebouwde Hof van Cartesius. Hester is bij de opening van de tuin.

Videoclip over verslaving door Forza en MarikitDe jongens van rapgroep Forza en Marikit nemen een videoclip op met als thema 'verslaving' Bekijk hun videoclip via http://www.youtube.com/watch?v=P3bKD_3IOyw

Buurtwerkkamer ZuilenStraatvraag HemelvaartsdagBakkie Zuilen in De Dame