Ratten in de wijk. II: preventieWat kunnen mensen zelf doen om ratten in de wijk tegen te gaan? Zorg dat ze geen voedsel vinden!

Vrijwilligers MoHuKa in zonnetje gezetVrijwilligers van Stichting MuHuKa (Mogelijkheden, Hulp en Kansen voor iedereen) worden in het zonnetje gezet. De Stichting ondersteunt onder andere de voedselbanken.

Sponsorloop LudgerschoolDe kinderen van de Ludgerschool zamelen geld in voor de spierziekte ALS, omdat hun juf door deze ziekte is getroffen. Fiorella doet verslag.

Bakkie Zuilen: BeekoeverhofAnnelike is op de koffie bij de familie Koenders. Zij wonen net weer in Nederland, nadat ze vijf jaar hebben gewoond en gewerkt in Ghana.

Speeltuin in de CirkelMenno onderzoekt de speeltuinen in Zuilen. We vragen de kinderen wat ze van de speeltuinen vinden. Vandaag zijn ze bij de speeltuin in de Cirkel.

Voetbal talentenschool bij DHSCDunya neemt een kijkje op het voetbalveld, waar veel talent te vinden is!

Ludgerschool bouwt broeihoop voor de ringslangZoals elk jaar wordt er weer een broeihoop gemaakt voor ringslangen. Er zijn dit jaar wat slangen meegenomen, en Fiorella ziet hoe kinderen deze gewoon vasthouden.

Ratten in de wijk; I. bestrijdingAnnelike vraagt zich af hoe de groene kastjes in de wijk werken. Selvester van den Hoek van Mitros legt het uit.

Stand van zaken kunstgrasveldenFiorella praat bij Elinkwijk en met een raadslid van de Partij voor de Dieren over rubbergranulaat op kunstgrasvelden.

NLdoet op LudgerschoolVrijwilligers snoeien, planten en schoffelen tijdens NLDoet om het plein van de school klaar te maken voor de lente. Dunya neemt een kijkje.

Verkiezing - Hoe stemt ZuilenBij het stembureau vraagt Martin wat de mensen gestemd hebben voor de landelijke verkiezingen.

Leadbeaters in Parel van ZuilenWaar komt de term Bluegrass vandaan, vraagt Fiorella zich af tijdens weer een bruisende Parelsessie

Verkeersveiligheid Prinses MargrietschoolDunya neemt een kijkje bij de Pr Margrietschool, waar fietsers en kinderen wel eens in botsing komen. Is een oplossing in zicht?