Kandidaat gemeenteraad David VeenhofAnnelike maakt kennis met David Veenhof, de nummer 21 op de lijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het verenigingsleven, de kerstboomverbranding en de beschikbaarheid van betaalbare woningen komen aan de orde.

Zuilens Fanfare Corps: Wie was de winter?De Zuilense Fanfare maakte een voorstelling over het leven van Francien de Winter, die de fanfare bij haar overlijden een deel van haar erfenis naliet. Wie was zij, wil Fiorella graag weten.

Opening Het Hof van CartesiusVolledig gebouwd uit hergebruikte materialen en een plek voor creatieve ondernemers: Hester is bij de opening van het Hof van Cartesius in het werkspoorkwartier.

Voornemens 2018Op straat vraagt Fiorella mensen naar hun wensen en voornemens voor het nieuwe jaar

Kandidaat gemeenteraad Saskia OskamVoor de komende gemeenteraadsverkiezingen maken we kennis met kandidaten uit Zuilen. Als eerste praat Annelike met Saskia Oskam van de Partij van de Dieren.

Bakkie Zuilen MuyskenwegAnnelike is op de koffie bij Mariandel. Zij is fysiotherapeut en is graag creatief bezig. Ze vertelt oa over een zelfgemaakt beeld dat over kracht gaat.

Repetitie kinderkoor Jacobus gemeenschapEr wordt druk geoefend voor de gezins-kerstdienst van de Jacobus gemeenschap. Fiorella gaat op bezoek.

Prinses Margrietschool bezoekt voorstellingDunya gaat mee met de kinderen om een voorstelling te bekijken en vraagt ze om een reactie; 'niet echt wat voor mij' tot ' heel erg leuk'.

Kerst in het Julianapark 2017De vierde editie van Kerst in het Julianapark. Het traditionele kerstverhaal en verhalen uit de wijk in het sfeervolle park! Hester doet verslag.

bakkie Zuilen Hermannus ElconiusstraatAnnelike is op de koffie bij Esther. Zij is docent in Wageningen, en demonstreert een oude koffiemolen, een familiestuk!

Belle's BistroNaar aanleiding van een oproep van Belles Bistro voor vrijwilligers om te koken of als gastheer/vrouw te helpen, neemt Annelike een kijkje in de keuken in Buurthuis Zuilen.

Slotdebat NL leest JuniorKinderen van basisschool de Cirkel doen mee met het slotdebat van NL leest junior. Fiorella gaat met ze mee.

Sinterklaasfeest voor kinderen VoedselbankDe kinderen van deelnemers van de voedselbanken in Utrecht vieren een sinterklaasfeest. Zangeres Maan zingt sint-liedjes met ze.