Stichting Zuilen en VechtHet Antje Drijver Paviljoen is na elf jaar dicht. Fiorella praat met Monique de Goeij van Stichting Zuilen en Vecht, die jarenlang de activiteiten in het paviljoen heeft gecoördineerd.

Kandidaat gemeenteraadslid Esther KerstenEsther Kersten staat op de lijst van GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen. Annelike spreekt haar over o.a. (sociale) woningen, edelsmeden en groen in de wijk.

Carnanavalsoptocht LudgersschoolEen traditie; de Carnavalsoptocht van de Ludgerschool. Hester, zelf oud leerling van de school, stort zich in het feestgedruis.

Fototentoonstelling We Come CloserFiorella is bij fotograaf Cas Slagboom die vertelt over zijn nieuwe tentoonstelling 'We Come Closer' in het Stadhuis. Daar hangen nu onder andere de foto's van het Zuilens portret!

Kandidaat gemeenteraadslid Maaike Niemeijer-SchaapAnnelike in gesprek met Maaike Niemeijer-Schaap, de nummer 10 op de lijst van de Christen Unie. Over verkeersveiligheid, eenzaamheid en zorgen dat iedereen kan meedoen.

Rift Vally Marathon KeniaKarlijn van der meer doet mee aan Rift Valley Marathon in Kenia Om zo geld in te zamelen voor Football for Water programma voor schoon water, wc's en voorlichting over hygiene.

Zie haar actieprogramma: https://helpmee.unicef.nl/riftvalley/2-5435

Ook kun je voor het goede doel een waterfles bestellen. E-mail naar info@chikarunning.nl

Kandidaat gemeenteraad David VeenhofAnnelike maakt kennis met David Veenhof, de nummer 21 op de lijst van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het verenigingsleven, de kerstboomverbranding en de beschikbaarheid van betaalbare woningen komen aan de orde.

Zuilens Fanfare Corps: Wie was de winter?De Zuilense Fanfare maakte een voorstelling over het leven van Francien de Winter, die de fanfare bij haar overlijden een deel van haar erfenis naliet. Wie was zij, wil Fiorella graag weten.

Opening Het Hof van CartesiusVolledig gebouwd uit hergebruikte materialen en een plek voor creatieve ondernemers: Hester is bij de opening van het Hof van Cartesius in het werkspoorkwartier.

Voornemens 2018Op straat vraagt Fiorella mensen naar hun wensen en voornemens voor het nieuwe jaar

Kandidaat gemeenteraad Saskia OskamVoor de komende gemeenteraadsverkiezingen maken we kennis met kandidaten uit Zuilen. Als eerste praat Annelike met Saskia Oskam van de Partij van de Dieren.

Bakkie Zuilen MuyskenwegAnnelike is op de koffie bij Mariandel. Zij is fysiotherapeut en is graag creatief bezig. Ze vertelt oa over een zelfgemaakt beeld dat over kracht gaat.

Repetitie kinderkoor Jacobus gemeenschapEr wordt druk geoefend voor de gezins-kerstdienst van de Jacobus gemeenschap. Fiorella gaat op bezoek.