Repetitie Kerst in JulianaparkBuurtbrunch Bij BosshardtSlotviering St. JakobuskerkDe laatste dienst in de Jacobuskerk is een feit. Hester is erbij aanwezig en spreekt enkele kerkgangers.

Burennetwerk ZuilenFiorella is in gesprek met Ady Hoitink, over het burennetwerk en Ady's motivatie om actief bezig te zijn met (netwerken in ) de wijk.

Geen bloemen, geen vredeDunya is op bezoek bij de Culturele Ontspanningsvereniging tijdens het bloemschikken

Verbouwing bibliotheek ZuilenDe bibliotheek Zuilen gaat tijdelijk dicht vanwege een verbouwing. Hoe lang gaat het duren? Fiorella gaat het na.

Bakkie Zuilen - KoppestokstraatHester is op de koffie bij mevrouw Blankensteyn. Familie is heel belangrijk voor haar.

HalloweenWat is de halloween mode dit jaar? Dunya vraagt het na.

Ouderen grijpen de penDe ' Dame doet het' breit verder aan de deken tegen eenzaamheid, op het stadskantoor. Fiorella is erbij.

Bakkie Zuilen in de BazelstraatAnnelike is op de koffie bij mevrouw Wittebol. Zij heeft haar man verloren en ervaart veel steun van vrienden, buren en familie.

Hoe zit het met de herinrichting van sportpark Elinkwijk?Tijdens een informatieavond krijgen omwonenden en belangstellenden te horen wat de stand van zaken is met de herinrichting van het sportpark. Hester spreekt de projectleider en enkele bezoekers, zij hebben oa vragen over nut en noodzaak van de bijbehorende woningbouw.

Straatvraag over veiligheidFiorella vraagt mensen op straat naar hun gevoel van veiligheid in Zuilen, en wat er beter zou kunnen.

Taalspreekuur Bibliotheek ZuilenWat is een taalspreekuur en met welke vragen kan je er terecht? Dunya gaat langs in de bibliotheek zuilen