Parelsessie Tim KnolSpullenbibliotheek DeDeelkelderKinderen Ludgerschool fleuren buurt opZuilen breit alles aan elkaarHester is in de Dame, waar een warme deken wordt gebreid om aandacht te vragen voor eenzaamheid.

Kinderen koken voor ouderenKinderen van de Aboe Daoed school maken een gezonde maaltijd voor ouderen, samen met Stichting Move. Martin is erbij.

Hoe ervaart men ZuilenDunya vraagt mensen op straat naar hun mening over de wijk, favoriete plekken en het verschil tussen vroeger en nu.

AvondvierdaagseEr worden weer kilometers gemaakt in de wijk. Dunya loopt een eindje mee.....

Bakkie Zuilen - M.de KlerkstraatIn de M. de Klerkstraat is Annelike op de koffie bij Wil Bos, waar vele trofees zijn te vinden uit de duivensport.

Wijkmozaiek in Zuilen - 7 juniEr wordt druk gerepeteerd voor de wijkmozaiek. Is zo'n instrument eigenlijk moeilijk, en waarom is toneelspelen leuk?

Informatieavond over buurtstroomEnergie U houdt een informatieavond over buurtstroom door middel van zonnepanelen op het dak van het buurthuis. Hester steekt haar licht op over het hoe en wat. Meer informatie: http://www.energie-u.nl/buurtstroom-buurthuis-zuilen/

Buurtfitness in De DameDunya neemt een kijkje in de Dame, waar veel mensen meedoen met een fitheidstest.

Dodenherdenking ZuilenWe zijn bij de jaarlijkse herdenking op 4 mei

Plannen rondom sportvereniging ElinkwijkOp een informatie-avond over de herontwikkeling van de sportparken Daalseweide en Zuilen/Elinkwijk geven bewoners aan wat ze zouden willen en wat de zorgen zijn. Menno is erbij. Verder nieuws is te volgen op www.zuilensevecht.nl