Stand van zaken kunstgrasveldenFiorella praat bij Elinkwijk en met een raadslid van de Partij voor de Dieren over rubbergranulaat op kunstgrasvelden.

NLdoet op LudgerschoolVrijwilligers snoeien, planten en schoffelen tijdens NLDoet om het plein van de school klaar te maken voor de lente. Dunya neemt een kijkje.

Verkiezing - Hoe stemt ZuilenBij het stembureau vraagt Martin wat de mensen gestemd hebben voor de landelijke verkiezingen.

Leadbeaters in Parel van ZuilenWaar komt de term Bluegrass vandaan, vraagt Fiorella zich af tijdens weer een bruisende Parelsessie

Verkeersveiligheid Prinses MargrietschoolDunya neemt een kijkje bij de Pr Margrietschool, waar fietsers en kinderen wel eens in botsing komen. Is een oplossing in zicht?

Utrecht Veilig, dat doen we samenIn Zuilen staan overal borden met teksten over auto- en woninginbraak. Martin gaat op onderzoek uit wat en wie hierachter zit...

EHBO cursus in de wijkCursisten leren onder andere de stabiele zijligging en beademen. Martin is erbij

Bakkie Zuilen in FranklinstraatAnnelike is op de koffie bij Sien. waar de hutspot pruttel en het fotoalbum een inkijkje geeft in vakanties op het water.

ValentijnsdagWat kopen mensen in de wijk voor hun valentijn?

Zuilense tennisclubEr worden nieuwe tennisbanen aangelegd op de Zuilense tennisclub.

Kunstzin festivalKunstzin festival

De vrijwillige brandweerDe vrijwillige brandweer heeft de ZoisZuilen Award gewonnen. We gaan mee op oefening

Zo is Zuilen Award 2016Martin is bij de uitreiking van de Zo is Zuilen Award , waar UindewijkZuilen ook voor is genomineerd, en de Gouden Peer.